Truca ara  93 761 18 56

Nou Suzuki S-cross

El nou Suzuki S-cross canvia totalment el seu disseny, amb una reixa frontal més estilitzada i agressiva i unes línies del capó més altes, fan que sigui un cotxe familiar i versàtil amb un disseny molt atractiu que es mou a la perfecció tant per carretera com per tot tipus de camí.

El nou SUV de Suzuki medeix 4.30m de llarg i anirà equipat amb un motor 1.4l boosterjet de injecció directa amb el sistema mild-hybrid de 48v que dóna uns excel·lents resultats i consums de combustible, a la vegada que ens permet portar l’etiqueta ECO.

També hi haurà disponible l’opció de tracció integral amb el sistema Allgrip, en que es podran seleccionar 4 sistemes de conducció, que són Auto, Sport, Snow i Lock, dissenyats per adaptar-se a tot tipus de terreny.

Pel que fa a l’interior el nou S-cross disposa d’un ampli espai, tant per a passatgers com en el maleter (430 litres), i del seu equipament cal destacar la pantalla multifunció central de 9″ amb reconeixement de veu, el sostre panoràmic o la càmera de visió de 360 graus.

El seu llançament està previst per aquest 2022 i el podreu veure a Taller Juli.