Truca ara  93 761 18 56

Qui som

Taller Juli 4x4

Taller Juli 4×4 som una empresa familiar que vam iniciar la nostra activitat en el sector de l’automòbil l’any 1979 amb el nom de Taller Juli.

 

A partir del 1989, a part de la reparació, comencem amb la comercialització de vehicles de la marca LADA, obrint les botigues de Malgrat i Arbúcies sota la marca Taller Juli 4×4 Arbúcies-Malgrat.

 

Va ser el 1999 quan ens vam traslladar a les instal·lacions actuals del polígon industrial de Can Patalina, un espai més gran i on podem donar millor servei.

 

Des del 2006  ens convertim en concessionari oficial CHEVROLET del grup GENERAL MOTORS, en la seva aposta per introduir la marca en el mercat europeu. En aquest mateix any, vam assolir la representació de les marques SSANGYONG i SUBARU.

 

Durant el 2015 passem a formar part del la xarxa EUROTALLER amb la finalitat de convertir-nos en un referent de les reparacions multimarca a preus competitius.

 

És a partir del 2017 on iniciem la comercialització i reparació com a taller oficial de la marca SUZUKI, una empresa amb més de 100 anys d’història i tot un referent en el món 4×4.

 

Des del 2020 ampliem la nostra cartera de serveis i incorporem la secció de planxa i pintura, poden oferir així un ventall més ampli de solucions als nostres clients per a qualsevol problema que puguin tenir al seu vehicle.

 

Des dels nostres inicis, l’atenció personalitzada del client així com la professionalitat del nostre equip, han estat els nostres pilars fonamentals que han caracteritzat la nostra empresa, on el relleu generacional no ha fet més que posar en valor el compromís que tenim per fer-vos sentir un més de la nostra família.

 

Moltes gràcies per confiar en Taller Juli 4×4