Truca ara  93 761 18 56

Anem de Fira

El passat mes d’abril, s’ha celebrat la Fira Mercat del Ram a Tordera, una fira on hem pogut assistir representant una de les nostres marques, Suzuki.

Aquest any, hem pogut portar un parell de les últimes novetats de la marca japonesa com són el Suzuki Across i el renovat Suzuki S-cross, dos models que han agradat molt al públic assistent.

El Suzuki Across és el primer vehicle híbrid endollable de la marca que amb una innovadora tecnologia híbrida, un sistema AIM dissenyat per optimitzar el rendiment del 4×4 que varia la distribució del par motor, la gestió de la caixa, la assistència en frenada i la direcció assistida segons l’estil de conducció, fan d’aquest SUV un model a tenir en compte.

Pel que fa al nou Suzuki S-cross, és una versió que ha vist la llum aquest 2022, amb unes línies definides, un disseny molt atractiu, una tecnologia hibrida i un avançat sistema de seguretat, fan d’aquest SUV de 4.30m un model que molts usuaris no podran descartar.

Si no vareu poder venir i veure’ls, podeu venir a Taller Juli, on juntament amb més models de la marca, us els podrem ensenyar amb tot detall.