Truca ara  93 761 18 56

3, 2, 1, Comença la cursa

El mes d’Agost a Malgrat tothom sap que és Festa Major, i els amants de les bicicletes saben que tenen una cita en la que no poden faltar: La tradicional cursa Ciclista de Festa Major que organitza l’Esport Ciclista Malgrat.

Aquest any s’ha recuperat el Gran Premi de Festa Major de ciclisme, una cursa que compta amb un circuit urbà on els corredors han de fer un nombre determinat de voltes. La data ha estat la mateixa que anys anteriors, el 15 d’Agost, però el circuit aquest any ha sigut pels carrers del polígon industrial de Can Patalina. Aquest canvi no ha fet que un gran nombre de corredors i espectadors assistissin a aquest esdeveniment.

Nosaltres també hem pogut participar a la cursa, i ho hem fet anant amb un cotxe darrera del grup de ciclistes acompanyant un jutge de la federació que vetllava pel bon funcionament i la seguretat de l’esdeveniment.

Ens va agradar molt la experiència viscuda dins del Suzuki Vitara, i esperem poder-la seguir repetint més anys, perquè ens agrada l’esport, ens agrada la Festa Major i ens agrada poder ajudar a les nostres entitats locals.