Truca ara  93 761 18 56

Caminem per una bona causa

El passat 27 d’agost, es va celebrar un dels actes que està mobilitzant més gent a Malgrat de Mar, la 11a Caminada Solidària Nocturna.

La Nocturna, consisteix en fer una marxa no competitiva per la localitat de Malgrat, on el més important és anar amb ganes de passar-ho bé. Per participar s’ha de fer una inscripció, que serveix per recaptar fons i fer un donatiu a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

La Fundació Joan Petit Nens amb Càncer va néixer a Blanes l’any 2001 i va ser constituïda l’any 2004. Es tracta d’una Fundació sense ànim de lucre que té per objecte l’atenció als afectats directa i indirectament pel càncer infantil i la divulgació del coneixement d’aquesta malaltia.

Aquesta bona causa, fa que La Nocturna hagi tingut molt bona acollida entre els malgratencs, i aquest any hem pogut veure més de 1.500 persones que lluïen la samarreta que es donava de record amb la inscripció.

A nosaltres també ens sembla que actes d’aquest tipus són molt importants i valuosos, i em volgut aportar el nostre granet de sorra col·laborant un any més i formar part de l’equip sponsor de La Nocturna.

Esperem que les ganes d’ajudar i contribuir a les bones causes no se us acabin i poguem gaudir durant molts anys de La Nocturna.